Antena 3 CNN Externe 16 octombrie - "Ziua Steve Jobs" în California

16 octombrie - "Ziua Steve Jobs" în California

16 octombrie -  "Ziua Steve Jobs" în California
Sursa foto: Foto: renalcarcinoid.com
16 Oct 2011   •   13:24
Jerry Brown, guvernatorul statului California, a declarat că data de 16 octombrie va fi proclamată "Ziua Steve Jobs” în statul său, ca omagiu pentru cofondatorul Apple, decedat la 5 octombrie, conform AFP.

"În viaţa şi munca sa, Steve Jobs, a personificat visul californian”, a precizat Brown într-un comunicat. „A spune că a fost influent este un eufemism. Inovaţiile sale au transformat industria, iar produsele pe le care le-a conceput şi dezvoltat pentru piaţă au schimbat modul în care comunică întreaga lume”, a adăugat acesta.

"Dar, şi mai important, viziunea sa a ajutat să pună tehnologii puternice, altdată rezervate marilor întreprinderi sau statului, în mâinile consumatorului obişnuit”, a continuat oficialul. „Noi ne aflăm la începuturile exploatării şi creativităţii şi invenţiei pe care această democratizare a tehnologiei a făcut-o posibilă”.

Steve Jobs era un „vizionar californian unic în felul său şi era normal ca noi să marcăm în această zi (16 octombrie 2011) în onoarea vieţii şi realizărilor sale.

Steve Jobs, decedat la 5 octombrie la vârsta de 56 de ani, lupta de mai mulþi ani împotriva cancerului.

×
Subiecte în articol: california steve jobs Apple
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close