Antena 3 CNN Externe 4 persoane AU MURIT în urma unei furtuni puternice din SUA

4 persoane AU MURIT în urma unei furtuni puternice din SUA

4 persoane AU MURIT în urma unei furtuni puternice din SUA
24 Dec 2014   •   19:33
O furtună puternică însoţită de o tornadă, ploi abundente, grindină şi fulgere a afectat părţi din sudul Statelor Unite, provocând moartea a patru persoane şi perturbând alimentarea cu electricitate, au anunţat autorităţile americane, citate de BBC News Online.
Guvernatorul statului Mississippi Phil Bryant a decretat stare de urgenţă în două comitate. Potrivit biroului guvernatorului, mii de persoane sunt private de curent electric în jurul localităţii Columbia, la aproximativ 130 de kilometri sud-est de Jackson.
"Au fost acoperişuri întregi căzute în mijlocul drumurilor, oameni blocaţi în case, maşini răsturnate", a declarat un şerif local.
O femeie a murit într-o zonă comercială din Columbia şi o alta într-o rulotă situată în apropiere. Furtuna a avariat mai multe clădiri, a dărâmat copaci şi a răsturnat numeroase vehicule, inclusiv o ambulanţă.
Spitalul din Columbia primeşte electricitate de la un generator, iar mai multe persoane din comitatul Marion au fost blocate în locuinţe.
Avertizări de furtună au fost emise ulterior pentru părţi importante din statele Alabama şi Georgia, iar vremea nefavorabilă ar urma să se îndrepte în cursul zilei spre Atlanta şi Florida.
 

×
Subiecte în articol: furtuna SUA morti grindina fulgere ploi rulota
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close