Antena 3 CNN Externe "Ne-a spus că e din București. Era plăcută, dar nu ne așteptam la ce urma": Cinci turiști români, surprinși de o chelneriță din Roma când le-a adus nota de plată

"Ne-a spus că e din București. Era plăcută, dar nu ne așteptam la ce urma": Cinci turiști români, surprinși de o chelneriță din Roma când le-a adus nota de plată

Cinci turiști români au avut parte de o surpriză neplăcută, într-un restaurant din Roma, când au primit nota de plată de la ospătărița originară din București.

"Ne-a spus că e din București. Era plăcută, dar nu ne așteptam la ce urma": Cinci turiști români, surprinși de o chelneriță din Roma când le-a adus nota de plată
Sursa foto: Profimedia Images
de Georgiana Adam    |    06 Sep 2023   •   12:08

Un român a povestit experiența neplăcută prin care a trecut în capitala Italiei, într-un restaurant în care servea chiar o ospătăriță originară din București, acolo unde a luat masa împreună cu soția și câțiva prieteni.

"Ne-a făcut plăcere să discutăm puțin cu ea, ne-a spus că are 30 de ani, că e din București și că trăiește de 5 ani la Roma, iar de 4 ani lucrează chiar în acest restaurant. Era frumușică, zâmbăreață, aș spune plăcută, dar nu ne așteptam la ce urma", a spus el.

"Înainte să ne aducă mâncarea, ne-a pus pe masă tot felul de aperitive în două farfuriuțe și câte un pahar cu apă. Soția lui Sorin a întrebat cât costă, iar ea a tras cu ochiul și a spus că sunt din partea casei. Am auzit-o clar, deci nu era niciun dubiu. Doar că la final, pe lângă cei 23 de euro băgați din burtă pentru fața de masă și pentru scaune, ceva ce nu am mai auzit niciodată, mai aveam încă 30", susține acesta, potrivit Adevarul.ro.

"Ce s-a întâmplat? Aperitivele au fost într-adevăr din partea casei, dar apa nu. Și ne-au apărut șase sticle de 0,33 litri a câte 5 euro. I-am spus că nu este corect, i-am spus și că am întrebat-o cât costă și că ea ne-a spus că e din partea casei, însă ne-a răspuns că ea s-a referit doar la aperitive. I-am zis că e hoție la drumul mare, dar ea ne-a replicat că nu are ce să facă și că astea sunt regulile restaurantului.

Chiar îi pregătisem un bacșiș generos pentru că o văzusem româncă și muncitoare, dar nu i-am mai dat nimic pentru că ne-a scos pur și simplu banii din buzunare", a mai spus bărbatul.

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close