Antena 3 CNN Externe A încercat să îşi omoare părinţii cu otravă pentru şobolani și a dat vina pe sora lui. Ce pedeapsă a primit bărbatul

A încercat să îşi omoare părinţii cu otravă pentru şobolani și a dat vina pe sora lui. Ce pedeapsă a primit bărbatul

A încercat să îşi omoare părinţii cu otravă pentru şobolani și a dat vina pe sora lui. Ce pedeapsă a primit bărbatul
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    02 Mar 2018   •   20:38

Un fermier din landul Bavaria a fost condamnat la nouă ani şi jumătate de închisoare pentru că a încercat să îşi omoare părinţii cu otravă pentru şobolani, informează DPA.

Tribunalul districtual din Ingolstadt l-a condamnat vineri pe bărbatul de 53 de ani împotriva căruia fuseseră formulate două capete de acuzare pentru tentativă de crimă. Potrivit judecătorilor, fermierul a comandat otrava pentru şobolani din China şi a amestecat-o în mâncarea părinţilor săi la sfârşitul anului 2016.

Doctorii de la Spitalul Universitar din Regensburg au reuşit însă să-i salveze pe cei doi bătrâni, în prezent în vârstă de 77, şi respectiv, 81 de ani.

Bărbatul nu şi-a recunoscut fapta. El a admis că a comandat otrava din China pe internet, însă susţine că după primirea acesteia, a împrăştiat-o imediat.

Fermierul şi-a suspectat sora de încercarea de a-i otrăvi pe cei doi bătrâni, ceea ce a determinat apărarea să susţină achitarea sa.

De cealaltă parte, acuzarea a cerut o pedeapsă de 12 ani de închisoare pentru bărbat.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: otrava inchisoare
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close