Antena 3 CNN Externe Accident aviatic în Germania. Două persoane au murit

Accident aviatic în Germania. Două persoane au murit

Accident aviatic în Germania. Două persoane au murit
Sursa foto: Accident hamburg
23 Aug 2009   •   12:44

Accident aviatic în portul Hamburg. Două persoane şi-au pierdut viaţa după ce hidroavionul în care se aflau a ratat amerizarea şi s-a răsturnat, iar cabina a fost inundată.Aparatul de zbor era folosit pentru agrement deasupra marelui port din nordul Germaniei. Cauza accidentului este deocamdată necunoscută. Nu se ştie nici măcar dacă hidroavionul urma într-adevăr să facă o escală la Hamburg sau pilotul a încercat o amerizare de urgenţă. Accidentul s-a produs sub mai multor oameni aflaţi pe mal.

Pilotul a reuşit imediat să iasă în cabină, dar era în stare de şoc. Câţiva martori au sărit în apă pentru a-i salva pe pasageri, dar nu au reuşit. Nici echipa de descarcerare a pompierilor nu i-a putut scoate la timp din cabină. ?Oamenii din avion erau legaţi cu centurile şi nu s-au putut elibera, iar din acest motiv am avut probleme ca să ajungem la ei, să deschidem cabina şi să-i desprindem, totul sub apă?, povesteşte unul din martori.

Victimele, un cuplu originar din Bremen, erau încă în viaţă atunci când pompierii au reuşit să le aducă la mal. Din păcate, atât bărbatul cât şi femeia au decedat mai târziu, la spital.

Antena 3

×
Subiecte în articol: accident aviatic Hamburg portavion
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close