Antena 3 Externe Afganistan. Măcel în plină stradă

Afganistan. Măcel în plină stradă

29 Mai 2007   •   22:22
Afganistan. Măcel în plină stradă
IMAGINI DURE în VIDEO NEWS/Externe - O demonstraţie organizată în nordul ţării s-a transformat în măcel. Poliţiştii au deschis focul în plin, în mulţime. Cel puţin şapte oameni au fost ucişi şi peste 30 au fost răniţi. Imaginile dure au făcut înconjurul lumii. Peste o mie de oameni manifestau împotriva autorităţilor. Spiritele s-au încins şi câţiva protestatari au încercat să rupă un afiş cu preşedintele afgan. Atunci, forţele de ordine au deschis focul şi i-au mitraliat pe demonstranţi. Panicaţi, oamenii au început să fugă din calea gloanţelor. Mulţi au căzut seceraţi pe şosea.

Imaginile surprinse şi difuzate de agenţiile internaţionale de presă sunt extrem de dure! Singura explicaţie pe care au găsit-o autorităţile a fost aceea că unii dintre manifestanţi ar fi avut arme asupra lor şi ar fi tras. Afganistanul rămâne una dintre cele mai periculoase zone de pe pământ.

Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close