Antena 3 CNN Externe Alertă în Moscova. Cel puțin un om a fost ucis în urma unui schimb de focuri la periferia orașului

Alertă în Moscova. Cel puțin un om a fost ucis în urma unui schimb de focuri la periferia orașului

Alertă în Moscova. Cel puțin un om a fost ucis în urma unui schimb de focuri la periferia orașului
17 Aug 2016   •   16:21

Indivizi cu arme de foc şi topoare au atacat agenţi de poliţie, miercuri după-amiază, la periferia oraşului Moscova, unul dintre atacatori fiind împuşcat mortal de serviciile de securitate ruse, relatează site-ul agenţiei Interfax.

Atacul a avut loc la periferia estică a capitalei Rusiei, fiind vizat un baraj rutier al poliţiei.

Doi indivizi care aveau asupra loc arme de foc şi topoare au atacat agenţi de poliţie. Cel puţin unul dintre atacatori a fost împuşcat mortal de poliţie, iar doi agenţi au fost răniţi.

Într-un alt incident, miercuri la prânz, mai multe explozii şi schimburi de focuri au fost semnalate în oraşul rus Sankt-Petersburg, în timpul unei operaţiuni antiteroriste a Serviciului Federal rus de Securitate (FSB), potrivit unor surse citate de agenţiile de ştiri Sputnik şi Interfax.

Mai mulţi membri ai unui grup terorist islamist activ în Caucazul de Nord au fost arestaţi în oraşul Sankt-Petersburg în cadrul unei operaţiuni antiteroriste coordonate de Serviciul Federal rus de Securitate (FSB).

Potrivit Interfax, în timpul operaţiunilor în Sankt-Petersburg au fost auzite focuri de armă şi explozii, cel mai probabil controlate. În Caucazul de Nord sunt active grupuri teroriste separatiste cecene, dar şi militanţi ai reţelei teroriste Stat Islamic.

 

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Şeful Casei de pensii: Bani în plus pentru pensionari, în octombrie
x close