Antena 3 CNN Externe Ambasadorul Rusiei la ONU, declarații revoltătoare: Masacrul de la Bucha, ”ceva creat de imaginaţia lui Blinken”

Ambasadorul Rusiei la ONU, declarații revoltătoare: Masacrul de la Bucha, ”ceva creat de imaginaţia lui Blinken”

Ambasadorul adjunct al Rusiei la ONU, Dmitri Polianski, a făcut mai multe declaraţii revoltătoare. El a negat că armata rusă ar fi comis atrocităţi la Bucha şi a spus că toate acestea sunt simple înscenări ale armatei ucrainene.

Ambasadorul Rusiei la ONU, declarații revoltătoare: Masacrul de la Bucha, ”ceva creat de imaginaţia lui Blinken”
Sursa foto: english.news.cn
de Andreea Ştefan    |    26 Apr 2022   •   08:54

Dmitri Polianski, ambasadorul adjunct al Rusiei la ONU a mai declarat că Rusia nu poartă un război, ci o "operaţiune specială" şi a respins afirmaţiile secretarului de Stat american, Anthony Blinken, potrivit căruia armata lui Vladimir Putin ar fi eşuat în Ucraina.

”Eu nu cred că am eşuat, sincer să fiu. Noi ducem acolo o operaţiune specială, nu un război, este o operaţiune militară. Aceasta are o anumită strategie şi anumite obiective.

Nu a fost concepută niciodată ca un război-fulger. Este ceva creat, se pare, de imaginaţia Secretarului de Stat Blinken. Este foarte dificil să faci comentarii pe seama declaraţiilor lui Blinken, deoarece sunt foarte contradictorii.

Aşadar, nu credem că o încetare a focului este o opțiune bună în acest moment, deoarece ar avantaja forţele ucrainene, permiţându-le să se regrupeze și lanseze mai multe provocări precum cea de la Bucha, așa cum v-am spus.

Sincer, decizia nu depinde de mine, dar nu văd niciun motiv în acest moment. Toți cei care vor să fie evacuați, de exemplu, din Mariupol, au posibilitatea să o facă pentru că deschidem coridoare umanitare.

Deja au fost deschise, dar ei susţin că sunt civili în Azovstal, dar nu sunt lăsaţi să plece. Nu văd nicio logică în asta”, a declarat Dmitri Polianski.

×
Subiecte în articol: Bucha
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close