Antena 3 CNN Externe Anunţul făcut de autorităţile australiene cu privire la avionul dispărut de pe radare. Se schimbă zona de căutare

Anunţul făcut de autorităţile australiene cu privire la avionul dispărut de pe radare. Se schimbă zona de căutare

Anunţul făcut de autorităţile australiene cu privire la avionul dispărut de pe radare. Se schimbă zona de căutare
de O.P.    |    18 Iun 2014   •   12:26

Noua zonă de căutare a avionului Boieng 777 al companiei Malaysia Airlines, care, cel mai probabil, s-a prăbuşit în Oceanul Indian la începutul lunii martie, va fi dezvăluită înainte de sfârşitul lunii, au anunţat miercuri autorităţile australiene.

Zborul MH370 cu destinaţia Beijing a dispărut la 8 martie la puţin timp de la decolarea din Kuala Lumpur, având la bord 239 de pasageri şi membri ai echipajului.

Operatorul britanic de sateliţi Inmarsat a detectat sistemele de comunicaţie ale avionului până în sudul Oceanului Indian, în largul coastelor occidentale ale Australiei, însă ulterior i-a pierdut urma.

Ţările din regiune au lansat căutări aeriene, marine şi submarine pentru găsirea epavei.

Unde sonore captate la aproape 4.000 de metri adâncime şi atribuite iniţial balizelor cutiilor negre ale avionului Boeing proveneau de fapt de la navele care participau la operaţiunile de căutare, iar experţii au fost nevoiţi să reexamineze înregistrările.

 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close