Antena 3 CNN Externe Ar fi putut să aibă tot ce-şi dorea, dar a ajuns să cerşească. Drama din spatele acestei imagini a impresionat internetul

Ar fi putut să aibă tot ce-şi dorea, dar a ajuns să cerşească. Drama din spatele acestei imagini a impresionat internetul

Ar fi putut să aibă tot ce-şi dorea, dar a ajuns să cerşească. Drama din spatele acestei imagini a impresionat internetul
Sursa foto: Foto: Facebook
27 Oct 2012   •   19:16
Fotografia în care apare un tânăr din Brazilia s-a răspândit pe internet cu o rapiditate incredibilă. În vârstă de 30 de ani, Rafael Nunes a atras atenţia internauţilor cu înfăţişarea sa atrăgătoare şi cu povestea lui tristă.

El a fost fotografiat, din întâmplare, de un turist pe străzile oraşului Curitiba. Imaginea cu Rafael a fost postată apoi pe Facebook şi a fost împărtăşită de zeci de mii de oameni.



Rafael Nunes a fost poreclit „vagabondul extrem de fotogenic”. El a fost pozat pe stradă, învelit într-o pătură, având înfăţişarea unui veritabil om al străzii.

Însă Rafael nu a fost mereu aşa. El a lucrat ca manechin, până în momentul în care a devenit dependent de droguri. Acum trăieşte pe străzi.

Deşi a fost de mai multe ori internat în clinici de dezintoxicare, Rafael nu a putut renunţa la droguri până acum. Săptămâna trecută, Rafael a fost internat din nou într-o astfel de clinică.

Sursa: Daily Mail

Interviu cu Rafael:








 

 

×
Subiecte în articol: manechin fotomodel cersetor Brazilia
Parteneri
Schimbări majore la școlile de șoferi!
x close