Antena 3 CNN Externe Armata siriană şi-a intensificat atacurile asupra cartierului Salahedin din Alep

Armata siriană şi-a intensificat atacurile asupra cartierului Salahedin din Alep

Armata siriană şi-a intensificat atacurile asupra cartierului Salahedin din Alep
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.Z.    |    30 Iul 2012   •   15:59

Armata siriană şi-a intensificat luni atacurile asupra cartierului Salahedin din Alep, al doilea oraş ca mărime al ţării, unde a provocat rănirea sau moartea unui mare număr de "terorişti" şi arestat mai multe persoane, potrivit unei surse din serviciile de securitate siriene, informează Agerpres.

Autorităţile s-au confruntat totodată cu grupuri armate în alte patru cartiere din Alep, unde au fost ucişi mai mulţi presupuşi terorişti, a adăugat sursa oficială.

Sâmbătă, forţele regimului au lansat o ofensivă pentru a expulza din Alep, centru economic al Siriei, ceea ce au denumit "grupuri teroriste armate", în timp ce opoziţia susţine că este vorba de rebeli care îi combat pe partizanii preşedintelui Bashar al-Assad.

Pe de altă parte, pagina web proguvernamentală Syrian News a informat luni că forţele de ordine au "eliminat" membri ai unor grupuri armate din imediata apropiere a Damascului.

Syrian News, care cita o sursă oficială, a subliniat că presupuşii terorişti îi terorizaseră pe cetăţeni şi incendiaseră clădiri publice.



×
Subiecte în articol: Siria Alep atacuri Bashar al-Assad
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close