Antena 3 CNN Externe Un australian și-a concediat propriul fiu pentru că a refuzat să se vaccineze anti-COVID-19

Un australian și-a concediat propriul fiu pentru că a refuzat să se vaccineze anti-COVID-19

Un afacerist local din Australia, care conduce o firmă de familie, a fost obligat concedieze propriul fiu, după ce băiatul a refuzat să se vaccineze anti-Covid.

Un australian și-a concediat propriul fiu pentru că a refuzat să se vaccineze anti-COVID-19
Sursa foto: Pixabay
de Alexandra Ionescu    |    22 Sep 2021   •   22:31

Afaceristul, care are o firmă de familie a spus că nu a avut altă opțiune decât să-l concedieze pe fiului lui care ocupa postul de manager general, după ce acesta i-a spus că nu crede că vaccinul a fost testat suficient și că nu vrea să se imunizeze împotriva coronavirusului.

De vinerea trecută cei care mai vor să lucreze în construcţii trebuie să prezinte dovada că s-au vaccinat anti-Covid-19. 

Au izbucnit proteste pe tot cupinsul Victoriei, după ce guvernul a închis șantiere de construcții în încercarea de a limita răspândirea virusului.

”Astăzi este cea mai grea zi din viața mea. Trebuie să mă duc la serviciu și să-mi concediez fiul care este viitorul afacerii mele, chiar dacă nu a acceptat să se vaccineze anti-Covid.

Sper ca într-o zi regulile să fie mai relaxate şi să pot să-l aduc înapoi în firmă”, a povestit tatăl.

Fiul lui a fost singurul din firmă care nu a acceptat vaccinarea.

Statul Victoria a înregistrat marți un nou record de cazuri de infectare: 603.

Autoritățile au spus că închiderea șantierelor de construcții este necesară pentru a ”reseta” numărul de infecții, și pentru a crește numărul vaccinărilor printre muncitori.

„Am fost clari. Dacă nu respectați regulile, nu vom ezita să luăm măsuri. Am văzut nerespectarea regulilor în întreaga industrie și de aceea luăm măsurile necesare pentru protejarea cetățenilor", a spus Ministrul relațiilor industriale, Tim Pallas, potrivit Metro.

×
Subiecte în articol: Australia COVID-19 concediere vaccinare
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close