Antena 3 CNN Externe Avertismentul care ar fi putut preveni tragedia de la Manchester Arena!

Avertismentul care ar fi putut preveni tragedia de la Manchester Arena!

Avertismentul care ar fi putut preveni tragedia de la Manchester Arena!
Sursa foto: Foto: captură video youtube.com
de S.T.    |    23 Mai 2017   •   14:31

Atentat terorist Manchester Arena. O explozie s-a produs luni seara la Manchester Arena, la finalul unui concert al solistei americane Ariana Grande. Bilanţul victimelor atentatului a crescut la 22 de morţi şi 59 de răniţi, după cum a anunţat marţi dimineaţă şeful poliţiei din Manchester.

Pe data de 23 aprilie, tot acolo, a fost susţinut un concert de către Ed Sheeran, iar o tânără prezentă la eveniment a scris despre securitatea slabă. Aceasta susţine că nimeni nu i-a verificat geanta, relatează The Sun.

„Am mers să îl văd duminică, 23 aprilie, pe Ed Sheeran, concertul a fost minunat, dar nu exista niciun fel de securitate la uşă, ceea ce a fost destul de alarmant. O femeie de la securitate ne-a scanat biletul şi nu ne-a verificat deloc bagajul. Am cumpărat o sticlă de vin şi dopul ne-a fost scos acolo, sa nu îl folosim ca armă, dar nu am fost verificaţi dacă nu avem vreo bombă în geantă. În aceste vremuri cu atâtea atacuri teroriste, securitatea nu e suficient de bună pentru o mulţime atât de mare”, a scris femeia.

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close