Antena 3 CNN Externe Rămasă fără loc de muncă, o badantă româncă a ajuns să doarmă pe străzile din Italia

Rămasă fără loc de muncă, o badantă româncă a ajuns să doarmă pe străzile din Italia

Rămasă fără un loc de muncă, o badantă româncă dormea pe o bancă într-o stație de autobuz din Marcianise, provincia Caserta din regiunea Campania. Povestea ei i-a impresionat pe italieni, care s-au moblizat să o ajute.

Rămasă fără loc de muncă, o badantă româncă a ajuns să doarmă pe străzile din Italia
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Apr 2023   •   11:06

După ce a rămas fără loc de muncă, o badantă româncă s-a refugiat pe o bancă într-o stație de autobuz din Marcianise, provincia Caserta din regiunea Campania. Ea își improvizase un pat, iar alături avea o valiză cu câteva lucruri personale.

Norocul ei a fost Pino Grazioli, un jurnalist italian cunoscut pentru transmisiunile sale live pe Facebook, a ajutat-o pe femeie. A dus-o la Napoli, unde o familie i-a oferit o slujbă ca îngrijitoare, scrie rotalianul.com

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Doamnă, acum vă vom duce la Napoli, unde veți avea un loc de muncă și cazare, nu veți mai dormi pe bancă”, i-a spus jurnalistul femeii.

Postarea lui Pino Grazioli a strâns comentarii diverse, iar unii internauți au scris că femeia va sfârși tot pe bancă deoarece a primit ajutor și din partea bisericii, ajutor pe care aceasta l-a refuzat. 

Ecco i nostri rezultate ?

Publicată de Pino Grazioli Giornalista pe Sâmbătă, 15 aprilie 2023

×
Subiecte în articol: badantă romanca doarme strazi Italia
Parteneri
Dr. Voichiţa Lăzureanu dezvăluie alimentele care ne pot trimite la spital de sărbători
x close