Antena 3 CNN Externe Un băiat de 14 ani a murit după ce a mâncat cele mai picante chipsuri din lume, convins de o provocare virală pe internet

Un băiat de 14 ani a murit după ce a mâncat cele mai picante chipsuri din lume, convins de o provocare virală pe internet

Un băiat de 14 ani dintr-un stat american a murit în ziua în care a mâncat cele mai picante chipsuri din lume. Copilul s-a plâns de dureri de stomac la școală.

Un băiat de 14 ani a murit după ce a mâncat cele mai picante chipsuri din lume, convins de o provocare virală pe internet
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    05 Sep 2023   •   10:53

Harris Wolobah, un băiat de 14 ani din Worcester, Massachusetts, a murit în ziua în care a mâncat cele mai iuți chipsuri din lume, convins de o provocare virală pe internet.

Pe 1 septembrie, mama băiatului a fost sunată să meargă la școală, după ce Harris s-a plâns de dureri de stomac, potrivit nbcboston.com.

Băiatul s-a simțit mai bine după ce a mers acasă, dar a murit la ora 16:30, când se pregătea să plece la un meci de baschet. Familia copilului este convinsă că moartea acestuia are legătură cu chipsurile consumate în acea zi la școală.

Cauza morții lui Harris nu a fost confirmată, iar oficialii nu au oferit mai multe informații despre circumstanțele în care s-a produs.

Este primul caz de deces în rândul celor care au participat la provocarea “One Chip Challenge”, însă mai mulți copii au ajuns la spital după ce au mâncat chipsurile picante.

Provocarea de pe social media presupune să mănânci cel mai picant chips de tortilla din lume, apoi să aștepți cât mai mult timp posibil înainte de a mânca sau de a bea ceva pentru a scăpa de senzația arzătoare.

Chipsul, fabricat de Paqui, vine într-un recipient de tip sicriu și are un avertisment care precizează că trebuie ținut departe de copii, că este destinat doar adulților și că nu trebuie consumat de către persoanele sensibile la mâncarea picantă sau cu alergii.

×
Subiecte în articol: chipsuri picant a murit provocare virală
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close