Antena 3 CNN Externe Bărbat, împușcat de fiul său, după ce a venit acasă cu o comandă greșită de mâncare, în SUA

Bărbat, împușcat de fiul său, după ce a venit acasă cu o comandă greșită de mâncare, în SUA

Un tânăr de 31 de ani a tras trei focuri de armă asupra tatălui său, după ce acesta a venit acasă cu o comandă greșită de mâncare.

Bărbat, împușcat de fiul său, după ce a venit acasă cu o comandă greșită de mâncare, în SUA
Sursa foto: Hepta.ro
de Cerasela Stafie    |    30 Oct 2021   •   17:51

Incidentul a avut loc la data de 21 octombrie, în statul american Utah. Potrivit oamenilor legii, Alika Suliafu, în vârstă de 31 de ani, este acuzat de tentativă de omor și utilizarea nemotivată a unei arme de foc.

Tânărul s-a certat cu tatăl lui, după ce acesta din urmă a venit acasă cu altfel de aripi de pui. A pus mâna pe un pistol și l-a îndreptat în direcția părintelui.

Bătrânul l-a rugat pe fiul său să nu-l împuște, dar acesta nu l-a ascultat. A tras trei focuri de armă în direcția tatălui său, scrie Business Insider.

Primul glonț nu l-a nimerit, a trecut prin peretele apartamentului și s-a înfipt în mașina de spălat a vecinului de alături. Ulterior, a avut loc o luptă între cei doi bărbați.

Următoarele două gloanțe au ajuns în tavanul locuinței. Apoi, tatăl a reușit să-i smulgă arma și a fugit din apartament. 

Și Suliafu a fugit, înainte de venirea polițiștilor. Acesta a fost prins și reținut, la scurt timp după incident. Omul a ajuns la penitenciarul Davis County din Farmington, Utah.

×
Subiecte în articol: impuscare comandă mâncare Utah aripioare
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close