Antena 3 CNN Externe Bărbat jefuit de pensie, salvat în ultima clipă de poliţişti. Voia să-şi pună capăt zilelor, în Italia

Bărbat jefuit de pensie, salvat în ultima clipă de poliţişti. Voia să-şi pună capăt zilelor, în Italia

Un bărbat de 64 de ani din Italia a vrut să-și ia viața după ce a fost jefuit și a rămas fără pensie. Un echipaj de poliţie a reuşit să-l salveze. Mai mult, ca să-l ajute să treacă peste această cumpănă agenţii au pus la cale un demers emoţionant.

de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Feb 2024   •   17:22

Caz emoționant la Roma, în Italia. Un bărbat în vârstă de 64 de ani a încercat să își pună capăt zilelor după ce a fost jefuit în stradă de nişte indivizi.

Incidentul l-a marcat profund pe pensionar care a rămas fără niciun ban dar şi fără actele care îl ajutau să-şi ridice pensia. Aflat la capătul puterilor, italianul s-a suit pe balustrada unui pod cu gândul de a comite un gest extrem.

La fața locului a sosit un echipaj al poliţiei care a început să vorbească cu bărbatul pe care ulterior l-au convins să renunțe la gestul extern pe care avea de gând să îl facă.

Impresionați de cazul bătrânului, carabinierii au organizat o strângere de fonduri spontană, astfel încât au reușit să îl ajute pe bătrân să depășească momentul dificil.

×
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close