Antena 3 CNN Externe Un bărbat de 33 de ani a murit subit în timpul unui meci de fotbal | În doar câteva luni urma să devină tată pentru prima oară

Un bărbat de 33 de ani a murit subit în timpul unui meci de fotbal | În doar câteva luni urma să devină tată pentru prima oară

Un bărbat în vârstă de 33 de ani a murit brusc în timpul unui meci de fotbal. În câteva luni urma să devină tată, însă acum familia se pregătește de înmormântare.

Un bărbat de 33 de ani a murit subit în timpul unui meci de fotbal | În doar câteva luni urma să devină tată pentru prima oară
Sursa foto: Arhivă Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    21 Feb 2024   •   12:41

Mitchell Joseph, în vârstă de 33 de ani, a suferit o operație la inimă, în urmă cu câteva săptămâni. La scurt timp de la recuperare, medicii l-au asigurat că poate să facă sport, respectiv să joace fotbal.

Astfel, a decis să meargă la un meci de fotbal. Însă, după doar 30 de minute, bărbatul s-a prăbușit pe teren. Medicii au încercat cu disperare să-l resusciteze, însă, din păcate, nu a putut fi salvat. Mitchell a murit două ore mai târziu, la spital.

Logodnica bărbatului, Laura Davies, care e însărcinată, e distrusă. Într-o declarație emoționantă, ea a mărturisit: ”Mi-am pierdut pe partenerul de viaţă și pe el ca tată al copilului nostru”, notează BBC.

Mitchell s-a confruntat în trecut cu probleme de sănătate. Într-o zi, când era în timpul serviciului, bărbatul a leșinat. După câteva investigații, medicii l-au operat pe cord deschis. 

Medicii i-au spus că poate să-și continue viața, inclusiv să se întoarcă pe terenul de fotbal. Din păcate, meciul i-a fost fatal, el prăbuşindu-se pe teren.

”Mitchell a primit acordul medicilor iar acum a murit. Vrem să răspundem la întrebările fiicei sale: „De ce tatăl meu nu este aici?” S-a dus la un meci de fotbal cu colegii săi, fericit și sănătos, și nu a mai venit acasă” a declarat mama lui Mitchell.

Polițiștii au deschis acum o anchetă, potrivit presei internaționale.

×
Subiecte în articol: barbat mort meci de fotbal
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close