Antena 3 CNN Externe Şi-a pierdut pensia pe luni bune, din cauza unui sendviş cu pui | Păţania unei femei de 77 de ani când a ajuns în Australia

Şi-a pierdut pensia pe luni bune, din cauza unui sendviş cu pui | Păţania unei femei de 77 de ani când a ajuns în Australia

O femeie de 77 de ani din Noua Zeelandă trăiește acum o adevărată dramă după ce a primit o amendă uriașă pentru că avea în geantă un sandviș cu pui, în momentul când a ajuns în Australia.

Şi-a pierdut pensia pe luni bune, din cauza unui sendviş cu pui | Păţania unei femei de 77 de ani când a ajuns în Australia
Sursa foto: GettyImages
de Claudia Popovici    |    21 Noi 2023   •   17:47

Coșmarul lui June Armstrong, în vârstă de 77 de ani, din Noua Zeelandă, a început când a decis să îşi ia o brioșă şi un sandviș cu pui de pe aeroportul Christchurch.

Femeia a mâncat brioșa, şi a lăsat sandvișul în geantă cu intenția de a-l manca în timpul zborului de trei ore către Australia. 

Numai că a uitat complet de sendviş, iar în timpul unui control al vameșilor australieni, bătrâna a fost informată că a încălcat grav regulile la intrarea în ţară.

Altfel, ea a fost amendată cu 3.300 de dolari din cauza acestui preparat care a încălcat regulile impuse de Australia.

Femeia a intrat imediat în şoc şi a început să plângă realizând cum un banal sandviș cu pui i-a dat complet viaţa peste cap.

Pentru a putea plăti suma femeia a spus că ar trebui să dea pensia ei dar şi pensia soțului, însă a spus că va încerca să conteste sau să anuleze amenda.  

"Mă gândesc la asta zi și noapte, acum sunt pe pastile de dormit. Sunt consumată de cât de mare a fost această amendă și cât de mult ne va afecta viața", a spus aceasta potrivit The mirror.

Pănă atunci, June Armstrong continuă să îşi facă publică experiența nefericită în speranța că îi va ajuta pe alții să nu facă aceleași greșeli.

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close