Antena 3 CNN Externe "Am văzut mânuța ieșind și am crezut că este o păpușă". Un bebeluș a fost găsit mort într-un tomberon de un bătrân, în Italia

"Am văzut mânuța ieșind și am crezut că este o păpușă". Un bebeluș a fost găsit mort într-un tomberon de un bătrân, în Italia

La scurt timp după ce a venit pe lume, un bebeluș a fost găsit mort de un bătrân care l-a zărit aruncat într-un tomberon.

"Am văzut mânuța ieșind și am crezut că este o păpușă". Un bebeluș a fost găsit mort într-un tomberon de un bătrân, în Italia
Sursa foto: Profimedia
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Apr 2023   •   15:01

Alarma a fost dată vineri seară, în jurul orei 20:00, când un bătrân a zărit, printre hainele aruncate într-un tomberon, o mână care semăna cu cea a unei păpuși.

Împreună cu un alt trecător, bărbatul s-a apropiat de tomberonul aflat în zona Città Studi, din Milano, și a constatat cu spaimă că, de fapt, era vorba despre un bebeluș mort.

Fetița fusese aruncată cu tot cu placentă, la scurt timp după ce a fost adusă pe lume, și se afla în tomberon, probabil, de câteva ore.

"Am văzut mânuța ieșind, am crezut că e o păpușă", a declarat bătrânul.

Citește și: Momentul în care o femeie este atacată de un elefant, după ce l-a amăgit cu o banană, în India

În ciuda intervenției rapide a medicilor, nu s-a mai putut face nimic pentru micuță.

Procurorul Paolo Storari a dispus efectuarea autopsiei, care va stabili dacă bebelușul s-a născut viu sau mort.

Analiza inițială a legiștilor a arătat că micuța nu prezenta urme de violență.

"Probabil s-a născut în casă, a murit la scurt timp din cauze încă de stabilit, apoi a fost pus în tomberon", au transmis anchetatorii.

Povestea bebelușului aruncat în tomberon s-a răspândit rapid în Milano, iar oamenii nu au rămas indiferenți.

Sâmbătă după-amiază, un bărbat a aşezat pe peretele de lângă tomberon un buchet de crini albi și un bileţel pe care a scris: "Odihnește-te în pace, îngeraș", potrivit Sky tg24, citat de observatornews.ro.

×
Subiecte în articol: Italia bebelus mort aruncat tomberon
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close