Antena 3 CNN Externe O berărie din Ucraina a început să "îmbutelieze" cocktail-uri Molotov: "Vom face bere mai târziu"

O berărie din Ucraina a început să "îmbutelieze" cocktail-uri Molotov: "Vom face bere mai târziu"

O berărie din Ucraina a început, astăzi, să "îmbutelieze" cocktail-uri Molotov, după ce Ministerul Apărării din Ucraina a decis să instruiască civilii să facă sticle incendiare pentru a riposta la atacurile forţelor ruse.

O berărie din Ucraina a început să "îmbutelieze" cocktail-uri Molotov: "Vom face bere mai târziu"
Sursa foto: Facebook | Yuri Zastavny
de Alin Tarnovschi    |    26 Feb 2022   •   21:41

Berăria din oraşul Liov a anunţat, într-o postare pe Facebook, că a început să confecţioneze cocktail-uri Molotov pe care le împarte civlilor.

"Echipa Pravda Brewery îmbuteliază manual astăzi. Este o îmbuteliere foarte specială. Atât de mulți oameni dispuși să ajute. Vom îmbutelia bere mai târziu", a scris Yuri Zastavny, unul dintre reprezentanţii berăriei Pravda Brewery.

Pravda Brewery team is hand-bottling today. It’s a very special bottling. So many people willing to help. We’ll bottle beer later.

Publicată de Yuri Zastavny pe Sâmbătă, 26 februarie 2022

Ministerul Apărării din Ucraina a transmis, astăzi, mai multe informări către populaţie prin care i-a instruit pe voluntari cum să confecţioneze sticle incendiare pentru a riposta la atacurile ruşilor.

În această seară, în oraşul Odesa, mii de ucraineni au ridicat mai multe baricade pe străzile din oraş şi au făcut mii de cocktail-uri Molotov.

×
Subiecte în articol: cocktail Molotov Război Ucraina Rusia
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close