Antena 3 CNN Externe Biblia, de vânzare la raftul de Ficțiune. Descoperirea, făcută de un pastor

Biblia, de vânzare la raftul de Ficțiune. Descoperirea, făcută de un pastor

Biblia, de vânzare la raftul de Ficțiune. Descoperirea, făcută de un pastor
Sursa foto: Foto: businessinsider.com
de M.Z.    |    22 Noi 2013   •   15:27

Religia şi literatura de ficţiune s-au amestecat într-un mod nu tocmai ortodox la standurile unei librării din Statele Unite. Acolo, Biblia apare etichetată drept ficţiune. Sau, în alte cazuri, e trecută la secţiunea de cadouri.

Descoperirea a făcut-o, culmea, un pastor, Caleb Kaltenbach. Indignat, omul a declanşat o campanie de protest pe reţelele de socializare.

Cartea Sfântă afaltă la standul de cărţi de ficţiune i s-a părut omului a fi lucrarea diavolului. Pastorul a fotografiat "minunea" şi a postat un mesaj pe Twitter. Apoi, contrar îndemnului "crede şi nu cerceta", a început chiar o mică anchetă.

Între timp, mesajul lui de pe Twitter a cam agitat spiritele în parohie. Credincioşii au fost la fel de revoltaţi şi nedumeriţi ca pastorul lor. Ei spu că Biblia este cuvântul lui Dumnezeu şi trebuie considerat sfânt, nu ficţiune.

Totul s-a lăsat cu o serie de reclamaţii la magazinul cu probleme biblice. Managerii şi-au cerut scuze şi au explicat că a fost o mică eroare de etichetare. Şi că, la alte magazine, s-a întâmplat ca Biblia să fie etichetată drept cadou.

×
Subiecte în articol: Biblia
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close