Antena 3 Externe British Airways își suspendă zborurile către Liberia și Sierra Leone pe fondul epidemiei de Ebola

British Airways își suspendă zborurile către Liberia și Sierra Leone pe fondul epidemiei de Ebola

05 Aug 2014   •   21:49
British Airways își suspendă zborurile către Liberia și Sierra Leone pe fondul epidemiei de Ebola

British Airways a anunțat marți suspendarea până la cel mai devreme 31 august a zborurilor sale către Liberia și Sierra Leone, două din cele patru țări africane afectate de epidemia de febră hemoragică Ebola, relatează AGERPRES.
Compania britanică asigură de obicei patru zboruri săptămânale spre Monrovia, în Liberia, după o escală la Freetown, în Sierra Leone.

''Ne-am suspendat temporar zborurile spre și dinspre Liberia și Sierra Leone până la 31 august, din cauza deteriorării situației sanitare din aceste două țări. Siguranța pasagerilor noștri, a membrilor echipajelor noastre și a personalului de la sol reprezintă principala noastră prioritate'', a subliniat un purtător de cuvânt al British Airways.

Liberia și Sierra Leone sunt două dintre cele patru țări africane, alături de Guineea și Nigeria, care se confruntă cu o epidemie de o amploare fără precedent de Ebola, responsabilă de 887 de decese printre cele 1.603 cazuri de infectate înregistrate din martie, potrivit celui mai recent bilanț difuzat luni de Organizația Mondială a Sănătății.

În fața agravării situației, măsurile de precauție se multiplică în Africa și în lume, în special pentru a evita propagarea virusului cu ajutorul călătoriilor aeriene

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close