Antena 3 CNN Externe S-a aflat cauza morţii reginei Elisabeta a II-a. Certificatul de deces a fost făcut public

S-a aflat cauza morţii reginei Elisabeta a II-a. Certificatul de deces a fost făcut public

Certificatul de deces al regretatei regine Elisabeta a II-a a fost făcut public, joi. Acesta arată cauza morții monarhului și este semnat de fiica sa, prințesa regală, care a fost alături de ea în ultimele 24 de ore.

S-a aflat cauza morţii reginei Elisabeta a II-a. Certificatul de deces a fost făcut public
Sursa foto: Gettyimages | Jeff J Mitchell / Staff
de Ioana Mircea    |    29 Sep 2022   •   17:40

Certificatul de deces al reginei Elisabeta a II-a, făcut public, arată că aceasta a murit de „bătrânețe” la ora 15.10, pe 8 septembrie.

Înregistrarea în National Records of Scotland, publicată joi, este semnată de fiica ei, prințesa regală, care a fost alături de ea în ultimele 24 de ore.

Moartea regretatei Regine a fost înregistrată în Aberdeenshire pe 16 septembrie 2022, iar acum a devenit o chestiune publică.

Certificatul confirmă că o parte din familia apropiată a Reginei erau încă în avion, în drum spre Balmoral în momentul în care aceasta a murit.

Prințul William, Prințul Andrew, Prințul Edward și Contesa de Wessex au decolat de la RAF Northolt la 14.39 și au aterizat la Aberdeen la 15.50.

La ora 16.00, Prințul William și-a condus familia la Balmoral, ajungând în jurul orei 17.00.

Prințul Charles și Prințesa Anne se aflau deja în casa scoțiană când  regina a murit, iar Prințul Harry, care a venit singur în Scoția la sfârșitul după-amiezii, a aflat despre moartea ei când avionul său a aterizat la Aberdeen, câteva ore mai târziu.

Liz Truss, prim-ministrul, a fost anunțată despre deces la ora 16.30, potrivit telegraph.co.ok.

[GAL layout="4"]

×
Subiecte în articol: Regina Elisabeta a II-a
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close