Antena 3 Externe Ce se întâmplă cu monedele aruncate în fântânile celebre - VIDEO

Ce se întâmplă cu monedele aruncate în fântânile celebre - VIDEO

25 Mar 2018   •   20:45
Ce se întâmplă cu monedele aruncate în fântânile celebre - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură video/youtube.com

Fântânile celebre din lume sunt adevărate comori dacă ținem cont că zilnic se colectează sume impresionanate de bani de pe urma acestei. Celebra fântână Trevi din capital Italiei este un astfel de exemplu. Numai într-un singur an, vizitatorii au aruncat o sumă totală de peste un milion de dolari.

Banii din Fontana di Trevi sunt adunați zilnic, media fiind de 3.200 de dolari în 24 de ore.Banii sunt direcționați către adăposturi pentru săraci.

O altă „fântână a dorințelor” este Fântâna Bellagio din Los Angeles, care figurează în clasament cu suma de 12.000 de dolari, adunat tot într-un singur an. Și fântânile din complexul Disney Parks și Resorts atrag sume destul de mari. Anul trecut, vizitatorii au lăsat în urmă nu mai puțin de 20.000 de dolari, bani care au mers către ajutorarea copiilor orfani.

Banii aruncați de turiști în fântânile norocoase sunt donați către organizații și fundații caritabile sau sunt folosiți la consolidarea unor obiective turistice, potrivit businessinsider.com

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close