Antena 3 CNN Externe Ce se va întâmpla în Marea Britanie, imediat după moartea reginei. Numele de cod care va declanșa totul!

Ce se va întâmpla în Marea Britanie, imediat după moartea reginei. Numele de cod care va declanșa totul!

Ce se va întâmpla în Marea Britanie, imediat după moartea reginei. Numele de cod care va declanșa totul!
Sursa foto: Foto: pixabay.com
16 Mar 2017   •   23:00

Marea Britanie pare să se fi gândit la tot și a stabilit cu exactitate pașii de urmat pentru atunci când Regina Elisabeta a II-a va muri.

Potrivit Mirror, autoritățile britanice au un cod special pentru acest eveniment și un plan detaliat care include inclusiv câte focuri de armă vor fi trase în onoarea acesteia.

Cel mai probabil, în ultimele ore de viață, regina va fi vizitată de medicul ei gastroenterolog, profesorul Huw Thomas, care va restricționa accesul în camera reginei și care va decide ce informații vor fi făcute publice.

Potrivit unui alt raport, Sir Christopher Geidt, secretarul personal al reginei, va fi cel care va răspândi tragica veste, începând prin a-l informa mai întâi pe prim-ministru.

De asemenea, Regina va primi numele de cod "London Bridge" (Podul Londrei - n.r.) iar funcționarii publici vor transmite ”Podul Londrei a căzut” pe liniile securizate.

×
Subiecte în articol: Regina Elisabeta a II-a
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close