Antena 3 Externe Clipe cumplite pentru un băiețel de 3 ani. A fost atacat cu acid. Suspecții au fost arestați

Clipe cumplite pentru un băiețel de 3 ani. A fost atacat cu acid. Suspecții au fost arestați

23 Iul 2018   •   09:43
Clipe cumplite pentru un băiețel de 3 ani. A fost atacat cu acid. Suspecții au fost arestați

Poliţia britanică a arestat luni trei bărbaţi bănuiţi de implicare într-un atac cu acid asupra unui băiat în vârstă de 3 ani, în oraşul Worcester din partea centrală a Angliei, transmite Reuters. 

Băiatul a fost spitalizat cu arsuri grave la o mână şi la faţă, după incidentul produs la magazinul Home Bargains din Worcester. 

Poliţia afirmă că arestarea celor trei bărbaţi - ce au vârste de 22, 25 şi 26 de ani - a fost făcută sub bănuiala de conspiraţie pentru comiterea de vătămare fizică gravă. 

Recent, guvernul britanic a introdus un nou proiect de lege care prevede interzicerea vânzării de substanţe corozive persoanelor sub 18 ani şi scoaterea în afara legii a deţinerii de astfel de substanţe în public fără un motiv clar. 

Pe plan mondial, trei sferturi dintre atacurile cu acid vizează fete şi femei, autorii fiind frecvent parteneri sau pretendenţi geloşi. Situaţia este diferită în cazul Marii Britanii, unde atacurile cu acid sunt asociate cu jafurile şi violenţele între bande la Londra, iar în afara capitalei numărul femeilor reprezintă puţin peste jumătate dintre victime. 

×
Subiecte în articol: baietel atac acid

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close