Antena 3 CNN Externe Codin Maticiuc, postare oribilă după atacul terorist de la Londra: E mai periculos mersul cu metroul în Pipera

Codin Maticiuc, postare oribilă după atacul terorist de la Londra: E mai periculos mersul cu metroul în Pipera

 Codin Maticiuc, postare oribilă după atacul terorist de la Londra: E mai periculos mersul cu metroul în Pipera
22 Mar 2017   •   21:28

Cunoscutul personaj monden bucureștean ridiculizează incidentul terorist din capitala Marii Britanii în urma căruia patru persoane au murit și mai multe zeci au fost rănite, printre care și doi români.

"RUGĂMINTE: încetați cu "marked herself/himself safe" in "marele" atentat de la Londra, de la Westminster de acum. Va jur ca am fost intr-o bătaie la Gaia care a fost mai rea decat asta. Un tip a înjunghiat un polițist?! Hai ca ati luat-o razna... sau voiați sa stim ca sunteti la Londra si nu mai stiati ce sa postați. Doamnelor, domnilor, e mai periculos sa mergi cu metroul de la Aurel Vlaicu la Pipera. Nu mai zic de Berceni. Dupa ora 20.00 in orice cârciuma din sate doar fraierii dau cu cuțitu', băieții au topoare. Faleza de la Cannes, târgul de la Berlin, Reina, la alea eram îngrijorați. O înjunghiere la Miami se cheama ca e duminica noaptea la LIV. Voi le dați si grade teroriștilor de carton. Încetați. Multumesc anticipat", a scris Codin Maticiuc pe o rețea de socializare.

×
Subiecte în articol: Codin Maticiuc atac terorist londra
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close