Antena 3 CNN Externe Copil de cinci ani, la ŞCOALĂ cu o ARMĂ în ghiozdan. Ce s-a întâmplat în cantina şcolii i-a şocat pe profesori şi părinţi deopotrivă

Copil de cinci ani, la ŞCOALĂ cu o ARMĂ în ghiozdan. Ce s-a întâmplat în cantina şcolii i-a şocat pe profesori şi părinţi deopotrivă

Copil de cinci ani, la ŞCOALĂ cu o ARMĂ în ghiozdan. Ce s-a întâmplat în cantina şcolii i-a şocat pe profesori şi părinţi deopotrivă
23 Aug 2013   •   22:35

Un băiat în vârstă de cinci ani a fost plasat în custodia poliţiei după ce a tras, joi dimineaţa, focuri de armă în cantina unei şcoli primare din oraşul Memphis, în statul american Tennessee, fără însă a răni pe cineva, scrie NBC News.
   
Incidentul nu s-a soldat cu victime, iar şcoala a revenit la o activitate în regim normal, potrivit unui oficial al acestei instituţii primare.
   
Băiatul în vârstă de cinci ani, elev la şcoala primară Westside, a adus în incinta şcolii un pistol, ascuns în rucsac.
   
În timp ce se afla în cantină, arma s-a declanşat accidental în rucsacul băiatului, a afirmat acest oficial.
   
"Personalul i-a confiscat imediat rucsacul," a declarat Christian Ross, însărcinată cu comunicarea la administraţia de şcoli Shelby County. "Securitatea în şcolile noastre a fost consolidată, dar noi am aflat că prin acest incident nu a fost urmărit scopul de rănit pe cineva."
   
Nu se cunoaşte de unde băieţelul a luat arma. El este plasat în custodia poliţiei şi va fi sancţionat disciplinar în conformitate cu reglementările referitoare la arme în şcoli, a anunţat un oficial din administraţia şcolii.
   
Şcoala primară Westside, situată în nordul oraşului Memphis, oferă educaţie începând de la grădiniţă până în clasa a cincea.
   
"Am fost asigurat că copilul meu este în regulă, dar îmi voi suna soţia şi vom vedea ce decizie am putea lua, deoarece atunci când eşti în faţa televizorului şi afli despre astfel de cazuri din ştiri înseamnă una, iar când se întâmplă anume ţie - este cu totul altceva", a afirmat unul dintre părinţii băiatului, potrivit WMCTV.com din Memphis.
   

×
Subiecte în articol: Tennessee
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close