Antena 3 CNN Externe Credea că are o căsnicie perfectă, dar un telefon i-a spulberat iluzia. „Atunci s-a făcut lumină în sufletul meu”

Credea că are o căsnicie perfectă, dar un telefon i-a spulberat iluzia. „Atunci s-a făcut lumină în sufletul meu”

Credea că are o căsnicie perfectă, dar un telefon i-a spulberat iluzia. „Atunci s-a făcut lumină în sufletul meu”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    22 Mai 2019   •   19:43

Yve Gibney, o asistentă medicală din Merseyside, a fost într-o căsnicie fericită timp de 17 ani până când soțul ei, Maurice, a început să se comporte ciudat.  

Cei doi s-au întâlnit în Nigeria în 1995 la un bar. A fost o atracție imediată și relația a avansat foarte repede. 

Totul s-a schimbat însă în 2011 când bărbatul se afla în Oman cu munca, iar Yve în Marea Britanie alături de copii. Bărbatul a început să se îndepărteze și să facă vizite din ce în ce mai scurte acasă.

Yve a început procedurile de divorț deoarece nu voia sa rămână cu un bărbat care își părasise familia cu atâta ușurință. A trecut un an de la demararea procedurilor de divorț, iar dupa ce a văzut o poza pe Facebook, femeia a încercat să sune la numărul de care facuse rost de la compania de închiriat mașini. Prefăcându-se că suna din partea firmei, femeia l-a intrebat pe bărbatul care a răspuns care este numele lui și relația pe care o are cu Maurice, fostul ei soț. Atunci, bărbatul de la celalat capat al telefonului a spus: „sunt cumnatul lui”. „Îmi amintesc că tremuram violent când mi-a spus asta. A trebuit să-mi pun mâna pe mâna care ținea telefonul. Am întrebat: "Este același Maurice Gibney din Liverpool?" și l-am descris, a spus da și a întrebat: "Cine ești tu?" Am spus "Sunt soția lui". Și în celălalt capăt al telefonului era doar o tăcere”, povestește femeia.

Ulterior, Yve a aflat că el se declarase divorțat de câțiva ani. 

Sursă: BBC

×
Subiecte în articol: casnicie iluzie inselat Marea Britanie

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close