Antena 3 CNN Externe Trimisul special Antena 3 în Ucraina, vine cu noi imagini copleșitoare din Bucha, mărturie a atrocităților comise de ruși

Trimisul special Antena 3 în Ucraina, vine cu noi imagini copleșitoare din Bucha, mărturie a atrocităților comise de ruși

La o săptămână după ce rușii au părăsit Bucha, ies la iveală noi imagini șocante. Trimişii speciali Antena 3 în Ucraina, Cristi Popovici şi Costi Pahonţu, au ajuns în orașul în care sute de civili au fost omorâți de trupele ruse.

Trimisul special Antena 3 în Ucraina, vine cu noi imagini copleșitoare din Bucha, mărturie a atrocităților comise de ruși
Sursa foto: Antena 3
de Cristi Popovici    |    09 Apr 2022   •   11:47

La o săptămână după ce rușii au părăsit orașul Bucha, autoritățile au descoperit trei gropi comune. Într-una dintre ele, erau aruncate peste 200 de trupuri.

Rușii omorau civili pe stradă și apoi ca să își ascundă atrocitățile le aruncau la întâmplare. Multora le-ar fi dat foc. 

La fața locului sunt legiști care verifică fiecare cadavru. Sunt femei, copii, tineri, care au fost vânați de ruși pe stradă. 

Preotul din localitate este îngrozit de cele întâmplate, la fel și cei care dezgroapă trup după trup. 

Bucha, dar și alte orașe din jurul Kievului, dezvăluie acum anvergura atrocităților comise de ruși în "operațiunea militară specială", declanșată de Vladimir Putin la 24 februarie, cu gândul unei victorii rapide, dar care a eșuat la periferiile Kievului.

Cu prețul imens plătit de populația civilă și de apărătorii ucraineni, visul lui Putin de a-și invada complet vecinul de la vest a fost distrus la Bucha, Irpin, Gostomel și în alte locuri de unde, în prezent, rușii au fost alungați.

 

×
Subiecte în articol: Rusia Război Ucraina Bucha
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close