Antena 3 CNN Externe Cruzime de nedescris. Povestea oripilantă a unei femei care a fost folosită drept sclavă sexuală chiar de socrul ei

Cruzime de nedescris. Povestea oripilantă a unei femei care a fost folosită drept sclavă sexuală chiar de socrul ei

Cruzime de nedescris. Povestea oripilantă a unei femei care a fost folosită drept sclavă sexuală chiar de socrul ei
Sursa foto: foto: forefugees.com
15 Mai 2012   •   19:22

Un bărbat care şi-a ţinut nora drept sclavă sexuală , a fost închis abia după ce victima a învăţat suficientă engleză cât să sune la numărul de Urgenţe să ceară ajutor.

Potrivit DailyMail, bărbatul în vârstă de 56 de ani i-a luat norei sale pakistaneze tot ce avea, inclusiv bijuteriile şi paşaportul, după ce aceasta a ajunt în Marea Britanie în urma unei căsătorii aranjate.

El a făcut-o să jure pe Coran că va păstra secret abuzul, şi a avertizat-o că o va face de ruşine obligând-o să divorţeze de fiul său în cazul în care va refuza să întreţină relaţii sexuale cu el.

După mai mult de 3 luni de abuzuri, ea a reuşit să înveţe limba engleză atât cât să poate suna la Poliţie pentru a chema ajutor.

Viaţa ei a fost o mizerie greu de suportat, gândindu-se chiar la sinucidere.

Fata, în vârstă de 22 de ani, a declarat că socrul ei a abuzat sexual de ea în nenumărate rânduri, dar pe lângă aceasta îi zgâria braţele cu o şurubelniţă şi o ardea cu un fier de călcat pentru a-şi arăta autoritatea. De asemenea o obliga să nu poarte lenjerie intimă pentru a o molesta mai uşor, deoarece totul se întâmpla când soţia lui era plecată în oraş şi el încuia uşile casei.

Fata a fost obligată să facă treburile casnice, să aibă grijă de nepoţi şi să îi aducă socrului micul dejun la pat.

Fata a venit în Marea Britanie în urma unei căsătorii aranjate, însă soţul ei a abandonat-o în casa părinţilor, lasând-o sub controlul tatălui lui.

Bărbatul a fost condamnat la 7 ani de închisoare.

×
Subiecte în articol: nora Marea Britanie abuz sexual
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close