Antena 3 CNN Externe Detaliul ŞOCANT ascuns de Casa Regală despre moartea Prinţesei Diana. "De-asta au vrut să o îmbălsămeze aşa repede"

Detaliul ŞOCANT ascuns de Casa Regală despre moartea Prinţesei Diana. "De-asta au vrut să o îmbălsămeze aşa repede"

Detaliul ŞOCANT ascuns de Casa Regală despre moartea Prinţesei Diana. "De-asta au vrut să o îmbălsămeze aşa repede"
de O.P.    |    11 Oct 2013   •   09:26

Moartea "Prinţesei Inimilor" rămâne una învăluită în mister, iar detalii emoţionante şi controversate ies la iveală şi acum, la mai bine de 16 ani de la dispariţia Prinţesei Diana.

Potrivit unei cărţi controversate despre nefericitul eveniment al morţii, în momentul în care trupul Prinţesei Diana a fost dus la spital şi examinat de medicii legişti, aceştia au observat că Diana era însărcinată în 10 săptămâni.



"Fătul se vedea foarte clar, iar când am anunţat Casa Regală, răspunsul a venit sec: Îmbălsămaţi-o cât mai repede!", declara Elizabeth Dion, radiologul care a fost de gardă în acea noapte la spital.

Casa Regală a vrut să ţină ascuns astfel secretul unui copil pe care Diana îl avea cu Dodi Fayed, amantul musulman al prinţesei. "Cred că nu se voia să se afle despre această relaţie şi despre fructul relaţiei acesteia, de-asta Casa Regală ne-a dat ordinul acela", mai declară medicul radiolog în cartea lui Alan Power.



×
Subiecte în articol: printesa Diana
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close