Antena 3 CNN Externe Diaspora Primele declarații ale italianului care a sechestrat o româncă timp de 10 ani: „Ea a cerut să fie închisă”

Primele declarații ale italianului care a sechestrat o româncă timp de 10 ani: „Ea a cerut să fie închisă”

Primele declarații ale italianului care a sechestrat o româncă timp de 10 ani: „Ea a cerut să fie închisă”
26 Noi 2017   •   18:10

Avocatul italianului care a sechestrat și abuzat sexual timp de 10 ani pe Cristina Mihaela Condrea, a făcut primele declarații din partea clientului său.

Conform LaCNews24, italianul respinge acuzațiile de maltratare, sclavagism și violență sexuală repetată, iar avocatul său a declarat că presa a denaturat adevărul în acest caz.

„Aloisio nu lucra de patru sau cinci ani, cu excepția verii trecute, când a fost grădinar la o reședință, unde stătea cu partenera și copiii lui. În acea baracă stăteau provizoriu, își căutau o casă. Nu este adevărat că au existat fapte de violență sexuală asupra partenerei lui și că aceasta a fost lipsită de libertate. Nu este adevărat că a fost găsită legată. A fost găsit închisă pentru că el plecase să-și ia fiul de la școală. Deoarece trăia în spațiu deschis, femeii îi era frică și închide ușa cu o încuietoare. Ea a cerut să fie închisă”, a explicat avocatul, potrivit Libertatea.

 

×
Subiecte în articol: abuz sexual
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close