Antena 3 CNN Externe DROGUL pe care şi tu îl consumi ZILNIC omoară 35 de milioane de oameni anual. Autorităţile vor să îl interzică

DROGUL pe care şi tu îl consumi ZILNIC omoară 35 de milioane de oameni anual. Autorităţile vor să îl interzică

DROGUL pe care şi tu îl consumi ZILNIC omoară 35 de milioane de oameni anual. Autorităţile vor să îl interzică
de O.P.    |    02 Feb 2012   •   13:35

Prăjituri, sucuri, îngheţate, bomboane, toate au la bază acceaşi otravă albă. După mai mulţi ani de cercetări, medicii au ajuns la concluzia că zahărul ar trebui vândut sub aceleaşi condiţii în care sunt vândute ţigările sau alcoolul.

Copiii nu ar mai trebui să aibă acces la cumpărarea unor astfel de alimente, deoarece medicii consideră că zahărul este principalul responsabil pentru boli precum diabetul, sau obezitatea morbidă.

Oamenii de ştiinţă au conchis că obezitatea este o problemă mult mai mare decât este foametea. Zahărul nu numai că îngraşă, dar schimbă metabolismul, creşte tensiunea arterială şi modifică ficatul. De fapt, oamenii de ştiinţă au ajuns la concluzia că zahărul este la fel de dăunător ca şi alcoolul.

Astfel, sugestia medicilor este ca sucurile şi băuturile carbogazoase să fie scumpite semnificativ, iar cumpărarea dulciurilor să se poată face numai de către persoanele majore.




×
Subiecte în articol: zahar diete studii
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close