Antena 3 CNN Externe DSK şi soţia sa dau în judecată „Le Figaro“. Îi acuză pe jurnalişti de atingere la viaţa privată

DSK şi soţia sa dau în judecată „Le Figaro“. Îi acuză pe jurnalişti de atingere la viaţa privată

DSK şi soţia sa dau în judecată „Le Figaro“. Îi acuză pe jurnalişti de atingere la viaţa privată
Sursa foto: Foto: INTACT Images/EPA
15 Noi 2011   •   15:57

Fostul director al FMI, Dominique Strauss-Kahn şi soţia sa Anne Sinclair, vor da în judecată cotidianul francez Le Figaro pentru atingere la viaţa privată, informează AFP. Potrivit avocatului Richard Malka, publicaţia franceză a permis publicat un articol privind situaţia cuplului lor.
   
"A fost luată decizia de a ataca Le Figaro pentru atingere la viaţa privată, după un articol publicat sâmbătă în legătură cu pretinsele neînţelegeri cu Anne Sinclair", a declarat Malka.
   
Articolul din Le Figaro se referă la declaraţiile "unui intim al clanului familial", afirmând că "paharul s-a umplut" şi că celebra jurnalistă franceză, soţia lui DSK din 1991, "nu poate evita problema unei separări".
   
"S-a depăşit cu mult cadrul informaţiei intrându-se în cel al voierismului şi al racolajului. De aceea lansăm un apel către presă să fie responsabilă în acest caz, există limite care nu trebuie depăşite", a adăugat avocatul.
   
Anne Sinclair şi Dominique Strauss-Kahn au anunţat luni, prin intermediul avocaţilor lor, că vor "sesiza justiţia" pentru a obţine "încetarea sau condamnarea" oricărei încălcări a vieţii lor private şi a "prezumţiei de nevinovăţie".
   
Numele lui DSK este citat într-un caz de proxenetism din nordul Franţei şi a reiterat vineri că vrea să fie audiat de judecători, denunţând un "linşaj mediatic" a cărui ţintă este.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close