x close

Ducea o viață liniștită și sănătoasă. Apoi, dintr-o dată, totul s-a schimbat. Coșmarul tinerei care s-a trezit într-o zi și s-a îngrozit de ce a văzut în oglindă

23 Aug 2019   •   19:01
Ducea o viață liniștită și sănătoasă. Apoi, dintr-o dată, totul s-a schimbat. Coșmarul tinerei care s-a trezit într-o zi și s-a îngrozit de ce a văzut în oglindă  foto- Pexels

O instructoare de fitness s-a văzut nevoită să renunțe la jobul său, după ce fața i-a fost inundată de acnee. Medicii spun că este cel mai rău caz de acnee pe care l-au văzut vreodată. 

Emily Keel, din Portsmouth, suferă de acnee chistică severă, care i-a provocat pete roșii uriașe pe întreaga față. 

Tânăra s-a speriat groaznic când medicul i-a spus că e cel mai rău caz pe care l-a văzut, potrivit Mirror

A fost atât de devastată încât a trebuit să renunțe la jobul său. Ea spune că afecțiunea de care suferă i-a afectat și sănătatea mintală. 

„Lucrând în sala de fitness când acneea mi se agrava, am simțit că nu pot fi un bun model de urmat. Nu mi-am mai dorit să predau, să fiu în fața oamenilor tot timpul. Simțeam că oamenii mă judecă și că aveau impresia că nu am un stil de viață sănătos”, a spus Emily. 

Tânăra a căutat ajutor disperată la dermatolog pentru a primi un tratament care să o ajute să scape de acnee și viața ei să revină la normal. 

Citeşte mai multe despre:

acnee
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati