Antena 3 CNN Externe Edward Snowden: Le-ar plăcea să-mi tragă un glonţ în cap, să mă otrăvească, ori să mă vadă mort sub duş

Edward Snowden: Le-ar plăcea să-mi tragă un glonţ în cap, să mă otrăvească, ori să mă vadă mort sub duş

Edward Snowden: Le-ar plăcea să-mi tragă un glonţ în cap, să mă otrăvească, ori să mă vadă mort sub duş
Sursa foto: Foto: Agerpres
26 Ian 2014   •   19:01
Edward Snowden este convins că Guvernul american vrea să îl ucidă, arată un fragment dintr-un interviu acordat unei televiziuni germane.

"Aceşti oameni, şi este vorba despre funcţionari guvernamentali, au spus că le-ar plăcea să-mi tragă un glonţ în cap sau să mă otrăvească la ieşirea de la supermarcket, ori să mă vadă mort sub duş", a declarat Snowden, relatează Mediafax.

Snowden aduce ca dovadă un articol postat săptămâna trecută pe site-ul BuzzFeed, intitulat "Spioni americani îi vor moartea lui Edward Snowden".

Articolul cita un oficial de la Pentagon, sub protecţia anonimatului, afirmând "mi-ar plăcea să-i trag un glonţ în cap".

"Într-o lume în care nu ar exista restricţii pentru a ucide un american, m-aş duce şi l-aş ucide eu-însumi", adăuga un analist de la NSA,

Avocatul rus al lui Snowden, Anatoli Kucerena, a declarat marţi pentru televiziunea rusă că fostul consultant NSA se teme pentru viaţa sa şi că este protejat de gărzi de corp.

Edward Snowden este inculpat în Statele Unite pentru spionaj şi furt de documente aparţinând statului, după ce a făcut dezvăluiri supărătoare despre supravegherea electronică operată de către autorităţile americane


×
Subiecte în articol: Edward Snowden
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close