Antena 3 CNN Externe Edward Snowden: Toată lumea vorbeşte despre Rusia de parcă ar fi un loc groaznic. Rusia este grozavă şi eu nu sunt beat

Edward Snowden: Toată lumea vorbeşte despre Rusia de parcă ar fi un loc groaznic. Rusia este grozavă şi eu nu sunt beat

Edward Snowden: Toată lumea vorbeşte despre Rusia de parcă ar fi un loc groaznic. Rusia este grozavă şi eu nu sunt beat
10 Ian 2015   •   16:42
Edward Snowden ar dori ca toată lumea - în mod special criticii săi - să ştie că el este fericit în Rusia. Şi fără să bea. 
 
"Toată lumea vorbeşte despre Rusia de parcă ar fi cel mai rău loc de pe planetă. Rusia este grozavă", a spus Snowden, în cadrul unei emisiuni televizate. 
 
În cadrul interviului, Snowden s-a concentrat pe un discurs al fostului şef al NSA şi CIA, Michael Hayden, care a prezis că Snowden va trăi în depresie şi alcoolizat în Rusia. 
 
"Este amuzant, pentru că el vorbea despre cum eram eu, de fapt, la acel moment: Şi eu ar fi trebuit să fiu în depresie şi alcoolizat mereu şi trebuia să nu mai fac nimic cu viaţa mea", a explicat Snowden. 
 
Previziunile lui Hayden se refereau la Snowden care va ajunge exact ca majoritatea dezertorilor care s-au îndreptat spre Uniunea Sovietică - "izolaţi, plicitisiţi, singuratici şi depresivi - şi majoritatea alcoolici".
 
Dar chiar şi în mijlocul iernii, cântecul alcoolului pare să nu ajungă la urechile lui Snowden. 
 
"Eu nu beau, nu am fost beat în viaţa mea". 
 
Snowden locuieşte la Moscova de mai bine de un an de zile, de când guvernul rus i-a acordat azil, în urma revocării paşaportului său de către SUA.
 

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close