x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

”El Chapo” Guzman, baronul drogurilor, interviu exclusiv pentru un celebru actor american

de 10 Ian 2016   •   14:13
”El Chapo” Guzman, baronul drogurilor, interviu exclusiv pentru un celebru actor american 127
”El Chapo” Guzman, baronul mexican al drogurilor capturat, din nou, în urmă cu câteva zile, a acordat un interviu în exclusivitate actorului american Sean Penn.

Actorul a trimis întrebările înregistrate, iar El Chapo i-a răspuns, interviul fiind intermediat de actrița Kate del Castillo. Penn și El Chapo s-ar fi întâlnit, nu o dată, în 2015. 

Un fragment din interviu a fost publicat de revista Rolling Stone, fragment în care baronul drogurilor vorbește despre cum a ajuns să aleagă această cale în viață.

”În zona din care provin, nici atunci nu erau și nici acum nu sunt locuri de muncă. E adevărat, drogurile distrug. Din păcate, după cum am spus, acolo unde am crescut nu e altă cale de supraviețuire, niciun alt mod de a-ți câștiga existența. Dacă eu nu aș mai fi, traficul de droguri nu ar scădea. Tot ce fac e să mă apăr. Nimic mai mult” a spus El Chapo.

Unul dintre liderii cartelului Sinaloa, El Chapo a fost capturat de forțele speciale ale marinei mexicane și va fi extrădat în Statele Unite.

O parte din interviul acordat de El Chapo poate fi vazut AICI.
sati