Antena 3 CNN Externe Elefant, suprins când sparge peretele unei case din Thailanda și scotocește cu trompa prin sertare, după mâncare

Elefant, suprins când sparge peretele unei case din Thailanda și scotocește cu trompa prin sertare, după mâncare

O femeie din Tailanda a fost trezită la primele ore ale dimineții de niște zgomote puternice care veneau din bucătărie. Când s-a dus să vadă despre ce e vorba, a găsit un elefant care băgase capul prin peretele casei și căuta ceva de mâncare, prin sertare.

Elefant, suprins când sparge peretele unei case din Thailanda și scotocește cu trompa prin sertare, după mâncare
Sursa foto: Captura Youtube
de Mia Lungu    |    21 Iun 2021   •   21:00

Ratchadawan Puengprasoppon s-a trezit. sâmbătă dimineață, în zgomote de obiecte trântite, care veneau din bucătărie. Femeia a mers să vadă ce se întâmplă și a descoperit că un elefant spărsese peretele casei cu capul, relatează The Guardian.

Animalul, un mascul pe nume Boonchuay, părea să caute ceva de mâncare. Scotocea cu trompa prin sertare și dărâma oale și farfurii. A luat la mestecat o pungă de plastic, în timp ce Ratchadawan filma scena.

Se pare că nu era prima dată când Boonchuay, care trăiește în parcul național Kaeng Krachan din Tailanda, vizitează satul Chalermkiatpattana.

„Vin des în vizită. Vin întotdeauna în zilele de piață, pentru că miroase a mâncare”, a declarat Itthipon Thaimonkol, responsabil al parcului.

Acesta a mai povestit că voluntari locali și un agent al parcului național monitorizează, împreună, elefanții și folosesc zgomote puternice și alte metode pentru a-i alunga înapoi în pădure.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close