Antena 3 CNN Externe eMAG reduceri. 3 frigidere din clasa A+ ce costa sub 1.000 de lei

eMAG reduceri. 3 frigidere din clasa A+ ce costa sub 1.000 de lei

eMAG reduceri. 3 frigidere din clasa A+ ce costa sub 1.000 de lei
03 Mai 2020   •   12:21

eMAG reduceri. Vara este aproape aici, asa ca e timpul sa te gandesti la niste aparate frigorifice care sa iti tina alimentele in siguranta, indiferent de cat de mult vor creste temperaturile in perioada urmatoare.

Magazinul online eMAG are oferte excelente in aceasta perioada la frigidere de la diferite branduri.

eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat oferta si am descoperit 3 frigidere eficiente, din clasa A+, care costa fiecare sub 1.000 de lei.

eMAG reduceri frigidere clasa A+

1. Un frigider cu doua usi Heinner HF-205A+, 205 l, Clasa A+, Iluminare LED, H 143.4 cm, Alb, are o reducere de 25% in campania eMAG reduceri frigidere.

Frigiderul este livrat pana in casa.

Pretul este AICI.

Clasa energetica A+ - Beneficiezi de un consum optim de energie electrica si o super economie, in comparatie cu produsele din clasele inferioare.

Capacitate neta de 205 de litri este suficienta pentru nevoile zilnice ale intregii familii.

Control mecanic cu termostat ajustabil - Setezi simplu si rapid temperatura din compartimentele de racire si congelare.

eMAG reduceri frigidere Heinner

3 rafturi de sticla - Ai compartimente spatioase si convenabile pentru toate nevoile tale si intotdeauna suficient spatiu.

Lumina LED - Lumina moderna de tip LED, durabila si eficienta in privinta consumului de energie, asigura vizibilitate in orice colt al frigiderului.

Usi reversibile - Usile se pot deschide atat in stanga, cat si in dreapta aparatului tau frigorific. Monteaza-le asa cum doresti si in functie de spatiul pe care il ai la dispozitie.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere cu doua usi

2. Frigiderul cu doua usi Star-Light CDD-210AP, 204 l, Clasa A+, H 143 cm, Alb, are o reducere de 20% in campania eMAG reduceri frigidere.

Frigiderul beneficiaza de livrare in casa si de o reducere extra de 10%.

Pretul este AICI.

Fiind proiectat pentru a imbina perfect managementul spatiului si consumul redus, frigiderul cu 2 usi Star-Light CDD-210AP este ideal pentru mentinerea alimentelor proaspete, fara grija facturilor incarcate la energia electrica. 

Spre deosebire de modele anterioare, frigiderul cu 2 usi Star-Light CDD-210AP consuma cu pana la 20% mai putine resurse energetice, pastrandu-si calitatile de racire. 

eMAG reduceri frigidere Star-Light

Spatiu generos de stocare - Datorita proiectarii inteligente, frigiderul cu 2 usi Star-Light CDD-210AP va pune la dispozitie un spatiu de stocare mai mult decat generos pentru familia dumneavoastra.

Dispune de diverse compartimentari inteligente, cum ar fi cele 3 suporturi pozitionate inteligent pe usa sau compartimentele pentru legume si fructe, iar rafturile sunt perfect ajustabile. 

Dezghetare automata - Frigiderul este prevazut cu un sistem automat de dezghetare, iar dumneavoastra nu veti mai pierde timpul cu acest proces; in schimb, puteti petrece clipe minunate alaturi de cei dragi.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere Arctic

3. Frigider cu doua usi Arctic AD54280MT+, 250 l, Clasa A+, Garden Fresh, ECO LED, H 160.6 cm, Argintiu, are o reducere de 33% in campania eMAG reduceri frigidere.

La achizitionarea acestui frigider, clientii beneficiaza de livrare pana in casa.

Pretul este AICI.

Compartiment spatios dedicat depozitarii legumelor si fructelor. Alimentele tale vor fi proaspete si gustoase o perioada indelungata! 

Clasa energetica A+ - Ofera un consum redus de energie electrica, comparativ cu produsele din clasa A. Te bucuri de functiile produsului tau, cu un consum optim de energie electrica! 

Eco Led - Ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic, comparativ cu sistemele de iluminare traditionale. Ai compartimente perfect iluminate cu un consum redus de energie! 

Termostat ajustabil - Toate frigiderele si combinele frigorifice Arctic sunt dotate cu un termostat usor de folosit. Acesta are scopul de a regla rapid temperatura in functie de nevoi, tinand cont de temperatura ambientala. Poti schimba oricand temperatura pentru a pastra alimentele tale in cea mai buna stare! 

eMAG reduceri frigidere ieftine

XXL Bottle - Raft pozitionat pe usa, dedicat depozitarii sticlelor de mari dimensiuni. Sticlele tale vor fi mereu la indemana! 

Usi reversibile - Frigiderele Arctic iti ofera posibilitatea de a monta usile in functie de nevoile tale si spatiul de care dispui. Usile se pot deschide atat in stanga, cat si in dreapta aparatului tau frigorific. 

Rafturi Safety Glass - Rafturile fabricate din sticla cu o rezistenta ridicata ofera o siguranta sporita, prevenind accidentele. 

Certificare TUV - Certificare germana pentru siguranta produselor noastre reprezinta confirmarea faptului ca Arctic respecta toate standardele de constructie si siguranta specifice categoriei. 

Materiale neinflamabile - Congelatoarele Arctic sunt construite din materiale ce le ofera o siguranta sporita in utilizare si protectie impotriva factorilor de mediu.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close