Antena 3 Externe Eroism sau inconştienţă? Un poliţist s-a crezut SUPERMAN dar şi-a rupt picioarele

Eroism sau inconştienţă? Un poliţist s-a crezut SUPERMAN dar şi-a rupt picioarele

de G.C.P    |    24 Iul 2012   •   12:33
Eroism sau inconştienţă? Un poliţist s-a crezut SUPERMAN dar şi-a rupt picioarele

Poliţiştii ruşi caută două persoane, care au atacat şi tâlhărit soţia unui coleg de-al lor, angajat la Serviciul Rutier.
Agresiunea a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, într-un cartier din sud-vestul Moscovei.
Soţul femeii atacate a observat uluit cum aceasta este atacată şi bătută de către indivizii necunoscuţi. Nu a stat mult pe gânduri şi a sărit pe fereastra apartamentului său, de la etajul trei, în speranţa că o va ajuta pe consoarta lui. Acesta nu a reuşit decât să-şi rupă ambele picioare şi să dea telefon la secţia de poliţie.
Surprinşi de iniţiativa bărbatului, hoţii au rupt-o la fugă nu înainte de a fura geanta femeii, în care se aflau doar 2000 de ruble (60$).

"În graba de o salva pe soţia lui din mâinile agresorilor, poliţistul rutier a sărit de la fereastră, de la etajul trei al clădirii şi a căzut pe pământ, " a declarat un oficial pentru Pravda.

Bărbatul a fost spitalizat cu fracturi multiple la ambele picioare. Soţia lui a suferit răni uşoare la nivelul capului, iar după investigaţiile medicale, cei din spital au concluzionat că nu este necesară internarea ei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close