“Este îngrozitor să vezi cum iese fum din rănile propriei tale ţări". Cum s-a văzut atentatul din 11 septembrie din spaţiu. Imagini impresionante

de D.D.    |    12 Sep 2012   •   10:51
“Este îngrozitor să vezi cum iese fum din rănile propriei tale ţări". Cum s-a văzut atentatul din 11 septembrie din spaţiu. Imagini impresionante Galerie foto (2) Foto: NASA

Cu ocazia comemorării a 11 ani de la atacul terorist al turnurilor World Trade Center, NASA a făcut publică o imagine impresionantă surprinsă de sateliţi.

În imagine se poate vedea fumul care ieşea din rămăşiţele turnurilor gemene din New York.

La o zi după ce această fotografie a fost realizată, expertul NASA Frank Culbertson a spus: “Este îngrozitor să vezi cum iese fum din rănile propriei tale ţări. Dihotomia de a fi pe o navă spaţială dedicată îmbunătăţirii vieţii pe Pământ şi de a vedea cum viaţa este distrusă de un act deliberat îţi afectează psihicul, indiferent cine eşti şi cu ce te ocupi”.Ieri s-au împlinit 11 ani de la cel mai grav atac asupra Statelor Unite, după cel de-al doilea Război Mondial. 3.000 de oameni au murit în acea zi neagră, care a schimbat întreaga lume.

La ora 8.46, în dimineaţa zilei de 11 septembrie 2001, un avion de pasageri lovea în plin turnul de nord al complexului World Trade Center, din New York.

 

 

x close