Antena 3 CNN Externe Este revoltător ce se întâmplă în bucătăriile restaurantelor. Ce se pune în mâncarea pe care o comanzi tu

Este revoltător ce se întâmplă în bucătăriile restaurantelor. Ce se pune în mâncarea pe care o comanzi tu

Este revoltător ce se întâmplă în bucătăriile restaurantelor. Ce se pune în mâncarea pe care o comanzi tu
de O.P.    |    10 Aug 2012   •   06:28

Toate restaurantele au secrete pe care niciun chelner nu le-ar spune clienţilor lor, însă cu ajutorul unei liste afli ce anume nu trebuie să comanzi într-un restaurant sau ce se întâmplă cu adevărat în spatele uşilor bucătăriilor.

Secretele sunt dezvăluite chiar din interior, de chelneri din restaurantele americane care admit că îşi înşeală cu regularitate clienţii, scrie Daily Mail. Un chelner a susţinut că i-ar spune unui client vegetarian că un anumit fel de mâncare nu conţine carne, indiferent dacă este sau nu adevărat, doar pentru a vinde produsul.

Laptele degresat este foarte rar lapte degresat. Foarte puţine restaurante, în afara celor Starbucks, folosesc lapte integral, lapte de 2 la sută grăsime, lapte degresat sau alt tip de lapte, pentru că nu este deloc practic să ai atât de multe feluri de lapte, susţine un alt angajat.

Şi produsele vândute copiilor sunt pe lista celor de la Reader's Digest. O chelneriţă de la un recunoscut lanţ de restaurante spune: "Punem zahăr în produsele pentru copii pentru a le face mai apetisante. Serios. Punem zahăr mai mult chiar şi în aluatul pentru pizza destinată copiilor".

Unele secrete îi fac chiar şi pe chelneri să fie atenţi atunci când merg să mănânce în oraş. "Acum, că am lucrat într-un restaurant, nu aş cere niciodată lămâie în băutură. Toţi ating lămâile. Nimeni nu le spală. Doar le curăţăm, le tăiem şi le aruncăm în pahare", susţine un alt angajat.




×
Subiecte în articol: reclamatii
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close