Antena 3 CNN Externe Europenii sunt împotriva imigraţiei ilegale

Europenii sunt împotriva imigraţiei ilegale

Europenii sunt împotriva imigraţiei ilegale
25 Mai 2007   •   10:07

Un sondaj de opinie atestă că majoritatea britanicilor, italienilor şi germanilor consideră că sunt prea mulţi imigranţi ilegali în ţările lor. Potrivit acestui sondaj, 67% din britanicii consultaţi, 55% din italienii supuşi sondajului de opinie şi 55% din subiecţii germani au declarat că sunt împotriva acceptării pe teritoriile lor naţionale a unui număr atât de mare de imigranţi fără acte în regulă.

În acelaşi sens s-au pronunţat 45% din persoanele consultate în Spania şi 32%, în Franţa. Peste Ocean, 35% din americani s-au arătat revoltaţi de numărul mare de imigranţi ilegali aflaţi în ţara lor. O largă majoritate a populaţiei din aceste ţări ? 80% din britanicii supuşi sondajului şi 62% din francezi - au cerut instituirea unei cote de imigrare.

În fine, 80% din italieni, 79% din britanici, 70% din germani, 62% din francezi şi 60% din spanioli au considerat că ajutoarele sociale nu ar trebui atribuite imigranţilor ilegali.

Pe de altă parte, procesul de integrare a imigranţilor a fost un eşec în opinia a 50% din britanici, a 56% din francezi, a 52% din italieni şi a 58 la sută din germani, în timp ce pentru 62% din spanioli integrarea imigranţilor nu a fost nici eşec, nici succes.

Totodată, majoritatea italienilor, britanicilor şi germanilor s-au pronunţat pentru expulzarea imigranţilor ilegali, indiferent de situaţia lor familială.

Rompres

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close