Antena 3 CNN Externe Facebook recunoaște că este împotriva lui George Soros. Miliardarul a caracterizat compania ca fiind o „amenințare la adresa societății”

Facebook recunoaște că este împotriva lui George Soros. Miliardarul a caracterizat compania ca fiind o „amenințare la adresa societății”

Facebook recunoaște că este împotriva lui George Soros. Miliardarul a caracterizat compania ca fiind o „amenințare la adresa societății”
22 Noi 2018   •   09:57

Facebook a recunoscut miercuri că o persoană importantă din conducerea companiei a angajat o firmă de PR pentru a afla informaţii despre omul de afaceri George Soroa şi a submina astfel criticii companiei prin asocierea lor cu Soros, scrie The Guardian.

Ellio Schrage, şeful departamentului de comunicare şi politici, şi-a asumat responsabilitatea pentru angajarea Definers Public Affairs într-un memoriu publicat prima oară de TechCrunch.

După ce Soros a caracterizat Facebook şi Google ca fiind „ameninţări la adresa societăţii”, compania a cerut Definers să îl cerceteze.

Ulterior, când o nouă organizaţie denumită Freedom From Facebook a criticat practicile companiei privind intimitatea utilizatorilor, Definers „a aflat că George Soros finanţa mai mulţi membri ai organizaţiei” şi „a pregătit documente pe care le-a distribuit presei pentru a arăta că nu este vorba despre o mişcare spontană”, potrivit news.ro.

 

×
Subiecte în articol: Facebook George Soros
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close