Antena 3 CNN Externe Şapte femei și copii din aceeași familie au murit după ce au mâncat acelaşi fel de mâncare, în Nigeria

Şapte femei și copii din aceeași familie au murit după ce au mâncat acelaşi fel de mâncare, în Nigeria

Șapte membri ai unei familii din satul Kaura, Nigeria au murit la scurt timp după ce au mâncat un preparat pe bază de porumb. Trei dintre ei au pierit imediat după ce au servit masa.

Şapte femei și copii din aceeași familie au murit după ce au mâncat acelaşi fel de mâncare, în Nigeria
Sursa foto: Gettyimages | Three Lions / Stringer
de Ioana Mircea    |    02 Oct 2022   •   23:51

Un bărbat din Kaura Nigeriacare și-a pierdut cele două soții și cinci copii după ce au consumat aceeași mâncare.

"Ei bine, trebuie să acceptăm ceea ce s-a întâmplat ca pe un act al lui Dumnezeu, pe care nimeni nu îl poate contesta. Noi nu putem înțelege sau identifica exact ce a dus la moartea lor", a povestit  Mallam Umar Yabo, fratele bărbatului care și-a pierdut o mare parte din familie.

Acesta susține că mâncarea a fost făcută de femei cu o seară înainte de incident. Ea se realizează din porumb și a fost ceea ce au mâncat toți membrii familiei, inclusiv soțiile, înainte de culcare.

Mâncarea rămasă a fost depozitată pe acoperișul din fața casei pentru a se păstra la aer curat. Dimineața femeile au dat jos mâncarea de pe acoperiș și au folosit-o pentru a pregăti mâncare proaspătă, pe care au mâncat-o cei șapte.

"Trei dintre cele șapte persoane au murit la scurt timp după masă, iar pe celelalte patru le-am dus de urgență la spitalul din apropiere, unde medicii ne-au confirmat decesul. Nu putem atribui moartea lor otrăvirii sau altei cauze pentru că nu era prima dată când ne păstram resturile de mâncare în acest fel", a adăugat Yabo.

Victimele aveau vârste cuprinse între opt și 14 ani, iar soțiile decedate aveau 37 de ani. Familia s-a grăbit să îi îngroape cât mai repede, astfel, nu au fost realizate autopsii, potrivit Punch.

×
Subiecte în articol: Nigeria
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close