Antena 3 CNN Externe O femeie a descoperit un bărbat dezbrăcat în portbagajul mașinii ei | Acesta locuia acolo de 3 zile

O femeie a descoperit un bărbat dezbrăcat în portbagajul mașinii ei | Acesta locuia acolo de 3 zile

O femeie din Canada a descoperit că un bărbat dezbrăcat a locuit în portbagajul mașinii ei timp de trei zile. Acesta făcea liniște când folosea mașina, și a mers cu ea la servici și cumpărături.

O femeie a descoperit un bărbat dezbrăcat în portbagajul mașinii ei | Acesta locuia acolo de 3 zile
Sursa foto: The Daily Mail
de Alexandra Ionescu    |    07 Feb 2022   •   11:59

Bethany Coker, din Nanaimo, Columbia Britanică, a descoperit că un bărbat fără adăpost, gol, locuia de trei zile în portbagajul mașinii ei.

Când l-a găsit pe bărbat, el i-a spus că a fi în portbagajul ei era un „rit de trecere” și a pretins că este „fiul papei”. Coker a spus că bărbatul era o persoană dispărută și se află în prezent într-o secție de psihiatrie

Bethany Coker, care a documentat incidentul pe TikTok, susține că nu avea nicio idee că bărbatul locuise în portbagajul sedanului ei Subaru în timp ce mergea la muncă și făcea comisioane. Nu rostise niciodată un singur cuvânt înainte ca ea să-l găsească.

”De ce ești în portbagajul meu și ești gol?”, a întrebat când l-a găsit pe bărbat.

El a răspuns: „Da, este un ritual de trecere”.

Ea a întrebat cum a intrat în vehicul, la care a răspuns: „Sunt fiul Papei”.

Videoclipul arată apoi poliția înconjurând vehiculul ei în timp ce picioarele bărbatului atârnă din portbagaj. A fost auzit întrebând polițiștii dacă își poate pune pantalonii, înainte ca un ofițer să spună că „ar aprecia asta”.

„Am fost împreună la magazin, să luăm sushi împreună, benzină împreună. Am fost la muncă de două ori. Nici un cuvânt, a explicat ea.

Coker a văzut primul semn al prezenței bărbatului în urmă cu șase zile, când a găsit scaunul șoferului vehiculului ei acoperit de noroi.

„Mașina mea a fost acasă toată noaptea în timp ce am fost afară până la 2 dimineața și am pornit-o azi dimineață fără să fiu atentă, doar ca să mă întorc să intru în ea și să observ noroiul”, a postat ea pe TikTok.

Deși se spune că el se afla în portbagajul ei în timp ce ea curăța scaunele, Coker nu l-a descoperit pe bărbat decât trei zile mai târziu.

Tânăra susține că în cele din urmă a bănuit că cineva se afla în vehiculul ei când a observat că geamurile mașinii i s-au aburit.

Când a urcat în mașină, a auzit o voce care spunea „hei” și l-a văzut pe bărbat în vehiculul ei, potrivit The Daily Mail

După ce l-a găsit pe bărbat, Coker a sunat la poliție și a spus că dispeceratul nu a crezut-o.

„Ce vrei să spui că e în portbagajul tău de trei zile?” Și eu zic: „Este în portbagajul meu de trei zile, vă rog, grăbiți-vă.”

 

×
Subiecte în articol: barbat dezbracat portbagaj Canada
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close