Antena 3 CNN Externe Flacăra Violet, în presa străină: Alegerile din România, afectate de energii negative (VIDEO)

Flacăra Violet, în presa străină: Alegerile din România, afectate de energii negative (VIDEO)

Flacăra Violet, în presa străină: Alegerile din România, afectate de energii negative (VIDEO)
Sursa foto: flacara violeta
18 Ian 2010   •   15:29

Subiectul atacurilor energetice a ajuns şi în presa străină. Cotidianul american Washington Post scrie că Mircea Geoană şi soţia sa au reclamat că actualul preşedinte, Traian Băsescu a folosit atacuri energetice împotriva contracandidatului său în timpul unei dezbateri cruciale.

Washington Post citează atât declaraţiile celor doi soţi, cât şi pe cea a lui Ion Iliescu sau Victor Hrebenciuc. Jurnaliştii americani califică declaraţiile despre energiile negative drept bizare.

Fostul ministru de Externe a declarat că a fost ţinta unui atac energetic comandat de Traian Băsescu. Declaraţiile i-au fost susţinute şi de soţia sa care a spus, în direct la Antena 3, că ?din cauza atacurilor energetice nu s-a putut concentra?, au menţionat jurnaliştii Washington Post.


MIHAELA GEOANĂ, DESPRE ATACURILE ENERGETICE


Fostul preşedinte al României, Ion Iliescu, a declarat că aceste discuţii sunt pentru oamenii ?naivi şi fără educaţie?. Cel care a dat startul acestor discuţii a fost Viorel Hrebenciuc care declarat că, în timpul campaniei prezidenţiale, Traian Băsescu s-a îmbrăcat în mov joia ca să-şi sporească şansele de victorie.

Nici jurnaliştii de la Forbes nu au neglijat povestea ?flăcării violet?. La începututul acestei luni, amintesc jurnaliştii, Băsescu a ironizat toate aceste discuţii şi a spus că ?violetul este culoarea anului 2009?.

HREBENCIUC DESPRE ZIUA FLĂCĂRII VIOLETE

Antena3.ro

×
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close